FAQ

Aan welke specificaties de mondmaskers moeten voldoen, hangt af van voor wie ze bestemd zijn. Houdt ten alle tijden de richtlijnen aan die gegeven worden door het Ministerie van Volksgezondheid. Meer informatie vind je op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu www.rivm.nl. Het RIVM is telefonisch bereikbaar via 0800-1351.

In grote lijnen zijn de FFP2 maskers de minimale eis voor de gezondheidszorg om veilig te kunnen werken.

Het belangrijkste bij het gebruik van het mondmasker is dat deze de ademweg goed afsluit. Zorg er dus voor dat het masker volledig aansluit op je gezicht. Gebruik ook de vervormbare neusstrip voor een ideale pasvorm.

Het is belangrijk om de voorkant van het masker nooit aan te raken. Was voor en na het gebruik altijd goed je handen. Na gebruik moet je het mondmasker in een afgesloten vuilnisbak weggooien.

Let op: gezichtshaar, zoals een baard, verstoort de aansluiting met het gezicht en zorgt ervoor dat de mondmaskers minder goed werken.

Na plaatsing van je bestelling, wordt(en) je product(en) binnen 2 á 4 werkdagen bij je bezorgd. We verzenden je bestelling veilig.

Load More